Your Image

O Kampu

Četvrti po redu Košarkaški kamp na Tari održaće se od 1. do 9. avgusta 2024. godine, smešten u prelepom ambijentu hotela “Beli Bor”.

Učesnicima ovogodišnjeg kampa će biti dostupna tri moderna košarkaška terena opremljena reflektorima, pružajući jedinstvenu priliku za večernje utakmice i takmičenja pod zvezdanim nebom. Pored košarkaških terena, planirano je i korišćenje trim staze dužine 1000 metara, koja prolazi kroz mirnu borovu šumu pored hotela. Svi ovi elementi stvaraju savršen ambijent za sportski duh i unapređenje veština, čineći Košarkaški kamp na Tari nezaboravnim iskustvom.

Grupna slika kampera, Kamp Tara 2023

Stručni rad

Trenažni program se sprovodi pod vođstvom košarkaških stručnjaka sa bogatim trenerskim iskustvom. Treninzi su pažljivo prilagođeni uzrastu kampera, i grupisani su u selektivne timove kako bi se osigurao individualni pristup svakom učesniku. Fokus je na celokupnom razvoju košarkaških veština polaznika, istovremeno podstičući sportski, ali i takmičarski duh. Tokom trajanja kampa organizuju se utakmice, raznovrsna takmičenja u disciplinama kao što su igra 1 na 1, šutiranje, ali i takmičenja u poligonima. Kroz ove aktivnosti, kamperi ne samo da unapređuju svoje sportske veštine, već i grade timski duh i razvijaju sportski mentalni sklop. Posebno je važno naglasiti da svaki uspeh, bilo da je reč o pobedama na utakmicama ili nadmetanjima, donosi sa sobom zaslužene nagrade i priznanja, što dodatno motiviše učesnike ka postizanju svojih najboljih performansi.

Stručni tim na Kampu Tara
Kamp Tara trening
Kamp Tara trening
Utakmica pod reflektorima

Hotel "Beli Bor"

Hotel “Beli Bor” smešten je na Kaluđerskim Barama, u mestu zvanom Radmilovac, na nadmorskoj visini od 1025 metara. Nalazi se nedaleko od Hotela “Omorika,” koji je udaljen samo 4,5 kilometara, a povezuje ih asfaltni put i uređena staza za šetnju.

Hotel “Beli Bor” raspolaže sa 125 komforno opremljenih soba, koje su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. Hotel takođe ima prostorije za rekreativne aktivnosti s stolovima za stoni tenis, bilijar i mnogim drugim zabavnim sadržajima. U okviru hotela nalazi se i prodavnica. Bežični internet je dostupan u svim prostorijama hotela.

9-dnevni aranžman obuhvata

  • 8 punih pansiona
  • trenažni proces
  • sportsku opremu sa obeležjima kampa
  • zdravstvenu zaštitu
  • nagrade za pobednike takmičenja

Nacionalni park Tara

Masiv planine Tare, smešten u zapadnom delu Srbije, oduzima dah svojom lepotom. Njena severozapadna granica je oblikovana dubokim kanjonom reke Drine, prostirući se između Višegrada i Bajine Bašte.

Prosečna nadmorska visina planine Tare je 1200 metara, a karakterišu je izuzetno blagotvorni klimatski uslovi sa obiljem sunčanih dana tokom cele godine.

Ovaj planinski raj nije samo spektakularan po svojoj lepoti, već ima i pozitivan uticaj na zdravlje. Tara je posebno povoljna za anemične bolesti, kao i za terapiju respiratornih organa i kardiovaskularnog sistema.

Prijava

Dodatne informacije

Zeković Nebojša+381 63 597 946kkdanubius2000@gmail.com
Saša Lero+381 60 3494965sasalero9@gmail.com