31.07.2022. – 08.08.2022.

O kampu

Ove godine se košarkaški kamp Tara organizuje od 31. jula do 08. avgusta 2022. godine, u hotelu ,,Beli Bor” na Tari.

Učesnicima kampa su na raspolaganju 3 košarkaška terena, ove godine obložena sa tartanom, osvetljena reflektorima, koji omogućavaju večernje korišćenje istih za utakmice i takmičenja. U procesu rada planirano je i korišćenje trim staze, dužine 1000 metara, u borovoj šumi koja se nalazi pored hotela.

9-dnevni aranžman obuhvata:

  • 8 punih pansiona
  • trenažni proces
  • sportsku opremu sa obeležjima kampa
  • zdravstvenu zaštitu
  • korišćenje bazena i teretane
  • nagrade za pobednike takmičenja

Stručni rad i program

Trenažni program sprovode kvalifikovani i iskusni košarkaški stručnjaci, a treninzi su prilagođeni uzrastu kampera i odvijaju se po selektivnim grupama. Akcenat se stavlja na razvoj košarkaških veština učesnika kampa ali i na igri i takmičenjima. Tokom kampa se organizuju utakmice ali i razna takmičenja u igri 1 na 1, šutiranju i košarkaškim poligonima. Košarkaši razvijaju takmičarski duh, a sve pobede su propraćene nagradama i priznanjima.

Hotel ,,Beli Bor”

Hotel ,,Beli Bor” smešten je na Kaluđerskim Barama, u mestu zvanom Radmilovac, na nadmorskoj visini od 1025 metara, a udaljen je od hotela ,,Omorika” 4,5 kilometara. Povezuje ih asfaltni put i uređena šetna staza.

Hotel ,,Beli Bor” raspolaže sa 125 komforno opremljenih soba. Sobe su dvo-, tro- i četvorokrevetne. Hotel u svom sadržaju nudi i prostorije opremljene sa stolovima za stoni tenis, bilijar i mnogim drugim zabavnim sadržajem. U sklopu hotela se nalazi i prodavnica. Bežični internet je dostupan u svim prostorijama hotela.

Svim učesnicima kampa je na raspolaganju korišćenje bazena i teretane u hotelu ,,Omorika”.

Nacionalni park Tara

Masiv planine Tare nalazi se u zapadnoj Srbiji, a na severozapadnom delu je oivičena dubokim kanjonom reke Drine, između Višegrada i Bajine Bašte.

Prosečna nadmorska visina planine Tare je 1200 metara. Karakterišu je izuzetno povoljni klimatski uslovi sa velikim brojem sunčanih dana tokom godine.

Sa aspekta medicine planina Tara poguduje na anemične bolesti, kod lečenja disajnih organa i kardiovaskularnog sistema.

Organizatori


Košarkaški klub Danubius iz Novog Sada i Košarkaški klub Champion basket iz Inđije su na osnovu višedecenijskog košarkaškog iskustva, pre svega u radu sa decom, došli do ideje o pokretanju prvog u nizu košarkaškog kampa,

Tara 2021.

Danubius

Champion Basket

Kontakt

Za više informacija o kampu i organizaciji možete kontaktirati organizatore pozivom na broj ili slanjem mejla.

Nebojša Zeković

Organizator

+381 63 597946

kkdanubius2000@gmail.com

Saša Lero

Organizator

+381 60 3494965

sasalero9@gmail.com

Prijava kampera

Kako biste se prijavili na kamp, popunite Vaše podatke u priloženoj formi: