Vodimo vas na Zlatibor

“Košarkaški kamp MAXIMA smešten je u samom centru Zlatibora u odmaralištu ,,Sunčani breg,,koje je potpuno prilagođeno potrebama mladih sportista.

Luksuzno opremljen dnevni boravak sa TV ekranima na svakom koraku, prostrana trepezarija, kupatila u svakoj sobi i ljubazno osoblje doprinelo je tome da “Sunčani breg” bude proglašen najboljim objektom te namene.

U košarkaški kamp MAXIMA svake godine dolaze igrači i treneri iz svih delova naše zemlje kao i iz inostranstva.

Redovni polaznici kampa su igrači iz vodećih klubova i škola košarke iz Srbije, Crne Gore, BIH, Italije, Nemačke, Kanade, Amerike, Finske, Švedske, Bugarske, Grčke, Slovenije… Kamp MAXIMA odlikuje pre svega izuzetna atmosfera i druženje među igračima i trenerima i svi koji su bili na kampu rado se vraćaju kao stalni gosti.

Pet moderno opremljenih košarkaških terena je potpuno osvetljeno reflektorima tako da je efekat treninga i utakmica doveden na najviši nivo. Pokriven teren, jedini takve vrste u zemlji, omogućava održavanje treninga u svim vremenskim uslovima.

Bezbednost mladih košarkaša i efikasnost u trenažnom radu je maksimalna jer su svi tereni ograđeni i adekvatno obezbeđeni. Vlasnik objekta ,,Sunčani breg,, i direktor kampa je istaknuti internacionalni igrač Miroslav Pecarski.”

Ukoliko ste zainteresovani da idete na kamp, pozovite našeg glavnog trenera Zeković Nebojšu: 063 597 946 i rezervišite vaše mesto na vreme.

Očekujemo vaše prijave u velikom broju!

Kako nam je bilo prethodnih godina možete da vidite na sledećem linku: https://kkdanubius.rs/maxima-kamp-zlatibor/

Vaš KK Danubius tim